Pershendetje

196 viewsPediatri
0 Comments

PERSHENDETJE kam vajzen qe 1 jav me temperatur  dhe koll e fyt ka perdor 2 antibiotika cempes 125-5dhe Hemomycin  inhLim  almeida  pulmocort nacl..dhe dexaton.Nuk po i ndalon kolli dot .cka te bej si te veproj?

As temperatura nuk i zbret deri 38 veq. Nurofen supozitor.vajza eshte 5 vjeqe me pesh 30 kg

SHPËRNDAJE:
Anonymous Asked question 25/08/2023