Shtyerja e mestruacioneve

277 viewsGjinekologji
0 Comments

Pershendetje,pas 1jave e kam kohen e menstruacionve ,si dhe ne te njejten kohe kemi planet per pushim. A mundem te perdorim kontraceptivet per te shtyer menstruacionet dhe ne te njejten kohe te mbrohem nga shtatezania? Faleminderit paraprakisht.

SHPËRNDAJE:
Medina Asked question 17/07/2023