Një nga mrekullitë më të mëdha në trupin e njeriut është shenja e gishtit

Mes të gjithë njerëzve që kanë jetuar ndonjëherë në tokë, nuk ka asnjë që mund të ketë një gjurmë gishti si e jotja, apo edhe një gjurmë gishti afër saj. Dhe nëse supozojmë se ka një piktor dhe stilist profesionist për të nxjerrë 20 gjurmë gishtash të ndryshëm, ai nuk do të jetë në gjendje të vizatojë më shumë. Pavarësisht kompleksitetit të tyre të shumtë, ne nuk kemi as gjurmë gishtash të ngjashëm.

Kupto që je shumë i veçantë, edhe pse disa e shohin si një gjë të thjeshtë, është një mrekulli hyjnore dhe një kod gjenetik kompleks përtej asaj që mund të imagjinosh./natalmedia.com/

 

 

 *Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts