Pershendetje

105 viewsPsikologji klinike
0 Comments

Jam nene e nje djali 3 vjec e 4muaj.  Djali ka patur nje zhvillim te perparuar sa kushdo qe  eshikonte e cilesonte gjéni me te zhvillum se moshatart e tij. Eshte rritur ne shtepi nuk ka shkuar ne kopsht dhe esgte shume i llastuar . Kur i flasim nuk bindet ose bindet nga dikush qe i bertet por prap gabon . I ngacmon shume femijet i shtyn i gjuan dhe dhe po ashu ku eshte mir aty behet keq prap. Ne te foluren eshte shume mire  dhe cdo gje eshte ne rregull vetem se pjesa agresivitetit me shqeteson shume cfare do rekomandonit ju si profesionite qe te ndiqja . Faleminderit

SHPËRNDAJE:
Ambeta Asked question 03/12/2023