Vaksina Repevax

156 viewsPediatri
0 Comments

Pershendetje.

Qfare është vaksina Repevax.

A është e mire te merret kjo vaksine? 

Jetojme ne Austri dhe duhet te nënshkrujmë ta marr apo jo vajza 9 vjeqe këtë vaksinë.

Faleminderit paraprakisht.

SHPËRNDAJE:
Leme Asked question 07/11/2023