Rezultate

0 Comments

me interesojn rezultatet e analizave te gjakut edhe urines per femijun ton Diar Paloja 

gjithashtu edhe ju i keni ne mejl analizat e njejta, ju kerkojm do dit po nuk mundemi te biem ne kontakt je ju 

presim pergjigje sa me shpejt 

SHPËRNDAJE:
Elham dhe Rejhan Paloja Asked question 28/10/2023