Djali im 8 muajsh vazhdon te vjellat ende

147 viewsUshqimi i duhur
0 Comments

Pershendetje i nderuar doktor,

Kam djalin 8 muajsh qe kur ka lindur ka pasur te vjella vazhdimisht pas cdo ushqyerje me formula dhe tani ka mbushur 8 muaj ende vazhdon te ket te vjella vazhdimisht pas cdo ushqimi apo edhe cdo her qe e pin qumshtin te vjellat pasojn menjeher, ka filluar te me shqetson kjo situat sepse me heret pediatri me ka thene se me rritjen e moshes do te ndalojn por u ben 8 muaj dhe ende vazhdojn te jene te njejta, faleminderit paraprakisht ju lus per keshilla si te veproj cfar te nderrmar . Cdo te mir

SHPËRNDAJE:
Erxhan Aliti Asked question 16/10/2023