Pershendetje Doktor

169 viewsPediatri
0 Comments

Pershendetje Doktor , deshta me te pyet per djalin e kam lind qe 15 ditë , por po me shqetson nje levizje trupore e gjymtyrve qe e bon gjate gjumit ,dmth i leviz njera kemb dhe duart ne menyr te pavullnetshme vetem kur eshte ne gjum te thell , theksoj qe me nje X pediater qe e kam kontrolluar me tha qe vetem me percjell se nuk besoj qe eshte diqka shqetesuese sepse qdo bebe bene levizje keshtu , por mua po me shqetson shum .. ! (Kam edhe video mundem me ta dergu ne faqe te poliklinikes Natal ) ,ju faleminderit nese gjeni kohe te me ktheni pergjigjje . 

SHPËRNDAJE:
Jona Asked question 15/09/2023