Jashtqitje e shpeshte

308 viewsPediatri
0 Comments

Pershendetje

Djali im 16 muajsh ushqehet shume mire dhe ka zhvillim normal, por ajo cka me shqeteson eshte se qe nga lindja e bene nevojen e madhe deri ne 5 here ne dite. Theksoj se nevoja eshte nornale nuk eshte barkqitje. Deshta me ju pyet a eshte normale kjo per nje femije me vazhdu keshtu?

SHPËRNDAJE:
Gentiana Asked question 07/08/2023