Arianita

315 viewsPsikologji klinike
0 Comments

Pershendetje deshta me ju pyet se ne momentin qe femiju nuk ndegjon psh i hudh letrat ne toke  femiju rreth moshes 6 vjec dhe nuk i mbledh a duhemi me perdor ndeshkimin si psh ne qofte se nuk i mbledh letrat nuk do te luash me lodra ose kur i mbledh letrat ne toke atehere do mundesh me lu. Per shkak se po jam konfuze ne lidhje me kete qeshtje si duhemi per tju qas femiut ne ate moment. 

SHPËRNDAJE:
Anonymous Asked question 19/04/2023