Doke gashi

600 viewsPediatri
0 Comments

Pershendetje doktorr ni pyetje deshta me ta bo vajza eshte 10 muajshe iu jan bllokuar hunet komplet para 3 dite e kam.pas ne pediatri
perdori pikat 4×2 otosan nasal baby
mirpoo s’po kan diqkaa efekte
Bllokimi hundeve spe len as me pi as me fjet

SHPËRNDAJE:
Autor Answered question 13/12/2022
0

Përshëndetje, mendoj se duhet shtuar terapinë dhe duhet shikuar gjendjen aktuale të traktit respirator gjegjësisht mushkërive. Nëse bllokimi vazhdon, kjo sjell probleme tjera dhe ndezje të vet mushkërive si dhe problem serioz me marrjen e qumshtit.

Ju këshilloj vizitë te pediatri dhe marrjen e terapisë shtesë të domosdoshme.

Dr Ismail Lutolli

Specialist-Pediatër, Subspecialist, Dietolog-Nutricionist,

Subspecialist Hematolog dhe Onkolog pediatrik

SHPËRNDAJE:
Autor Answered question 13/12/2022