Anonim

569 viewsGjinekologji
0 Comments

Pershendejte, me esht vonuar cikli qe 5 dit pra kam pasur me 5 tetor , kam vajzen  1 vjet e gjys dhe e kam ne gjidhenje qfar mund te jet

SHPËRNDAJE:
Anonymous Asked question 10/11/2022