Jo, vlera ime nuk është më e vogël, vetëm se unë nuk jam NËNË

Jo, unë nuk jam një grua e zakonshme. Unë jam një GRUA dragua, unë jam një GRUA luftëtare, luftoj kundër të gjitha diagnozave, kundër çdo mjeku që më thotë “nuk mundesh“.

Unë jam FORCA, BESIMI, KËMBËNGULËSIA.

UNË JAM NJË LUANESHË.

Unë do të arrij qëllimin tim.

Unë do të fitoj.

Unë do të mbaj fëmijën tim në duart e mia. Unë do ja dal, e di.

Unë ëndërroj për këtë.

E mbaj në krahë, i përkëdhel fytyrën, është fëmija im, i yni.

E thurur nga vëmendja, butësia, shpresa, besimi, lutja, që tashmë, për sa kohë që nuk ekziston në mua por është zemrën time.

Gjithçka është planifikuar tashmë.

E presim krahëhapur.

Unë nuk jam e dobët, nuk do të dorëzohem kurrë, edhe nëse është fundi i gjithçkaje. Unë do të vazhdoj të luftoj, të lutem dhe të besoj.

Dhe Zoti është i madh Ai do të më dhurojë si për të tjerët, ashtu edhe për mua dhe të gjithë.

Ne jemi luanesha shtatzënë. Ne grisim gjithçka që kemi përpara. Ne shtypim çdo pengesë. Ne mund ta bëjmë atë. Edhe pas 100 testeve negative do të vijnë 101 pozitive dhe ne do të jemi të lumtura.

Komentet negative këtu nuk janë të mirëseardhura, më shmangni, ju uroj një ditë të mrekullueshme.

Unë jam duke u lutur për të gjithë ju.

Më ler të jem kjo që jam. Unë jam e ngarkuar me fëmijën tim. Të cilin së shpejti do ta mbaj në duar.

Ne do ja dalim!/natalmedia.com/

 

“Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts