Asnjë person nuk do t’ju dojë si nëna juaj!

Fati i një nëne është të presë fëmijët e saj.

Ajo ju priti 9 muaj të gjata të shtatzëzanisë.

Ajo ju priti kur do të dilni nga shkolla.

Ajo ju priti që të ktheheni në shtëpi pas një nate të kaluar me shoqëri.

Ajo ju priti edhe pasi filluat jetën tuaj.

Ajo ju priti kur  do të ktheheni nga puna për të ardhur në shtëpi për një darkë të këndshme.

I pret me dashuri, me ankth, ndonjëherë edhe me inat që kalon menjëherë sapo i takon fëmijët e saj dhe mund t’i mbulojë me përqafime.

Sigurohuni që nëna juaj e vjetër të mos ju pres më.

Vizitojeni, dhuroni dashurin dhe përqafoni atë që ju ka dashur si askush tjetër.

Sepse fytyra e saj mund të plaket, por zemra e nënës nuk plaket kurrë. /natalmedia.com/

 

 *Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia

SHPËRNDAJE:

Related posts