Të jesh nënë do të thotë që…

Të kesh shumë për të bërë, që nga momenti kur zgjohesh deri në momentin që të zë gjumi

Të mbledhësh lodra të shpërndara nëpër shtëpi

Duke i dëgjuar të thërrasin “Mami” gjatë gjithë ditës pa ndonjë arsye

Të shkosh ta vësh atë në gjumë e të flesh para tij

Të jesh mjeke…

Të jesh gjyqtare…

Të jesh kuzhiniere…

Të jesh mësuese…

Edhe më shumë se kaq…

Dhe gjithashtu…

Marrja e buzëqeshjeve, puthjeve dhe mundësia për të dëgjuar këngë të kënduara me tekste të ndryshuara çdo ditë./natalmedia.com/

Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia

SHPËRNDAJE:

Related posts