SHKOLLA E GJIDHËNIES|VIDEO 58: A KA MEDIKAMENTE QË RRISIN PRODHIMIN E QUMSHTIT TË GJIRIT?

Në treg ekzistojnë produkte natyrale dhe bimore që mund të ndihmojnë potencilaisht në rritjen e furnizimit me qumsht gjiri. Në të vërtetë nuk ka ndonjë medikament të krijuar posaçërisht për të rritur furnizimin e qumshtit të gjirit. Tabletat që blihen në barnatore për stimulim të qumshtit të gjirit janë suplement ushqimor me ekstrakte bimore të destinuara për nënat gjidhënëse. Ato mund të përdoren menjëherë pas lindjes dhe gjatë periudhës së gjidhënies.

 

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts