SHKOLLA E GJIDHËNIES| VIDEO 66: RUAJTJA DHE MIRËMBAJTJA E QUMSHTIT TË GJIRIT TË SHTRYDHUR

Qumshti i gjirit është një substancë e gjallë aq e çmuar sa që quhet edhe “gjaku i bardhë”. Më e mira do të ishte që qumshti i shtrydhur t’i jepet fëmijës sa më shpejt që të jetë e mundur, ose duke e ruajtur në mënyrë të sigurt.

Qumshti i gjirit është treguar se përmban disa substanca antibakteriale që parandalojnë rritjen e baktereve në të dhe e ndihmojnë atë të qëndrojnë i frekët më gjatë.

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts