SHKOLLA E GJIDHËNIES| VIDEO 64: QUMSHT LOPE APO QUMSHT FORMULË KUR QUMSHTI I GJIRIT NUK MJAFTON

 

Mënyra se si ushqehet një fëmijë prej ditëve të para të jetës e determinon shëndetin e tij të mëtutjeshëm, prandaj nga ekspertët sugjeruhet që fëmija të ushqehet me qumshtin e gjirit pasi që është më afër natyrës dhe i përmbushë të gjitha nevojat e tij.

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts