SHKOLLA E GJIDHËNIES| Video 54: BUZA E ÇARË TE FËMIJËT. USHQYERJA ME GJI DHE TRAJTIMI I TYRE

Çarja e buzës dhe qiellzës te foshnjat është një nga keqformimet më të zakonshme në zonën e kokës dhe qafës.

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts