SHKOLLA E GJIDHËNIES| Video 47: BLLOKIMI I QUMSHTIT, MASTITI, APSCESI

Në çdo kohë gjatë kohës kur ju jeni duke ushqyer me gji, gjoksi juaj mund të bëhet papritur i tensionuar, i dhimbshëm, i ngrohtë në një zonë të caktuar të tij dhe qumshti nga disa dalje në thithkë nuk del jashtë. Nga jashtë shfaqet një gungë e fortë e dhimbshme në prekje me skuqije dhe nxehtësi. Problemi është se diku në indin e gjirit, një kanal qumshti është i bllokuar që nuk e lë qumshtin të dal.

 

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts