SHKOLLA E GJIDHËNIES| Video 42: THITHKAT E SHESHTA DHE USHQYERJA ME GJI

Thithka e gjirit zakonisht është e tillë që në mënyrë të përsosur t’i përshtatet gojës së foshnjes duke e bërë të lehtë ushqyerjen e saj. Por forma e thithkës luan një rol shumë të rëndësishëm në këtë proces.

Në përgjithësi, të gjitha gratë janë të afta të ushqejnë me gji pavarësisht nga forma e gjinjve të tyre.

Megjithatë, gratë që kanë thithkat e sheshta ose të tërhequra brenda shpesh shqetësohen rreth problemeve me të cilat përballen gjatë dhënies së gjirit.

 

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

 

SHPËRNDAJE:

Related posts