SHKOLLA E GJIDHËNIES| Video 40: ZBRAZJA DHE SHTRYDHJA E GJINJËVE

Është e rëndësishme t’a mësoni shtrydhjen e qumështit nga gjinjtë tuaj. Kjo mund të shmang tejmbushjen e gjinjëve, të zbusë gjinjtë kur janë të fryrë dhe gjithashtu ta bëjë më të lehtë rrjedhjen e qumështit nga gjiri.

Me këtë video do të tregojmë se si të shtrydhet qumështi i gjirit dhe si të ruhet në mënyrë të sigurt për më vonë.

 

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts