SHKOLLA E GJIDHËNIES| Video 39: MASAZHA E GJIRIT

Masazha e gjirit dhe shtrydhja me anë të duarve janë aftësi shumë të rëndësishme që duhen pasur nëse jeni me gjidhënie ose keni ndërmend të ushqeni me gji. Kjo mund t’ju ndihmojë të largoni qumshtin dhe të zbrazni gjirin kur hasni në ngecje ose kanale të bllokuara.

 

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts