SHKOLLA E GJIDHËNIES| Video 16: POZICIONI I NËNËS DHE I FOSHNJES GJATË USHQYERJES ME GJI

Në shumicën e rasteve vështirësia për një ushqyerje me gji ndodh për shkak të kapjes jo të mirë të gjirit nga fëmija apo për shkak të pozicionit të papërshtatshëm të fëmijës. Për këtë arsye është shumë e rëndësishme të dimë ta vendosim fëmijën si duhet në gji. Çfarëdo pozicioni që zgjidhni për të ushqyer me gji, është shumë e rëndësishme që të jeni rehat, që të mund të jeni të relaksuara si ju ashtu dhe fëmija juaj.

 

 

SHPËRNDAJE:

Related posts