Për fëmijët, puthja e prindërve është një ilaçë

Një studim i Universitetit të Pittsburgh (botuar në Journal of American Parenting) vërtetoi se puthja e mamasë ose babait në gërvishtjet ose prerjet aksidentale te fëmijët është statistikisht më efektive sesa ilaçet homeopatike të dhimbjes.

 

 

Studimi përfshiu 248 fëmijë të cilët pësuan gunga, prerje dhe gërvishtje të vogla në duar dhe këmbë. Për fëmijët që morën një puthje nga prindërit e tyre në zonën e dëmtimit, dhimbja u lehtësua më shpejtë dhe më shumë sesa për fëmijët që nuk morën një puthje por morën një përgatitje homeopatike./natalmedia.com/

 

*Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts