SHKOLLA E GJIDHËNIES| Video 12: REFLEKSI I ÇLIRIMIT TË QUMSHTIT

Në momentin që fëmija juaj fillon të thithë duke stimuluar thithkën, në trupin tuaj fillojnë proceset e rëndësishme për ushqyerjen me gji.

Përvoja e çlirimit të qumshtit ndryshon nga gruaja në grua.

Refleksi i çlirimit të qumshtit është shumë i rëndësishëm sepse pa të fëmija nuk mund të marr mjaftueshëm qumsht nga gjiri.

 

________________________________

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts