Le të sfidojmë veten për veprim

Duke ndryshuar modelin e sjelljes, ne ndryshojmë edhe rezultatin.

Duke vendosur objektiva ne rregullojmë planet dhe ambicjet tona.

Duke bërë një plan zgjidhim pyetjen SI do të arrijmë atje.

E vetmja gjë që na nevojitet është PSE ËSHTË E RËNDËSISHME PËR NE?

Vetëm nëse e kuptojmë mund të kembengulim rrugës, sepse askush nuk na premtoi se do të ishte e lehtë.

Le të sfidojmë veten për veprim, e gjithë lumturia dhe potenciali i plotë janë jashtë zonës së rehatisë./natalmedia.com/

Përgatiti:

Ajete Haxhiu-Demaku-Psikologe

*Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Të ndryshme