Rregullat e pozicionimit përpara kompjuterit

 1. Rregullojeni tryezën e punës në lartësinë e duhur të gjatësisë suaj.

  2. Shpina duhet të qëndrojë drejt, e mbështetur dhe e puthitur në shpinën e karriges, dhe pjesa e pasme në fund të saj.

  3. Plotësoni hapësirën e mesit dhe shpinores së karriges, me një jastëk.

  4. Parakrahu i dorës së mausit duhet të qëndrojë i mbështetur mbi tavolinën e punës.

  5. Ekrani i kompjuterit duhet të jetë 50-60cm larg dhe pak më poshtë se rrezja e shikimit.

  6. Këmbët, herë pas here, ngrijini mbi një stol./natalmedia.com/ 

   *Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

   

SHPËRNDAJE:

Related posts