Pershendetje

39 viewsPediatri
0 Comments

Pershendetje, kam vajzen 21 muajsh dhe sa her qe zgjohet naten qan me te madhe nuk qetsohet nga 1 or cila mund te jet arsyeja theksoj se edhe kollitet vazhdimisht naten ka gati 3 jav qe kollitet that mos ndoshta ka ndjonje alergji nga qumeshti ?

SHPËRNDAJE:
Sara Asked question 01/02/2024