Anonim

0 Comments

http://Operacioni per heqjen e idhzes, sa eshte i veshtire, a ka rrezikshmeri? Sepse kam degjuar deri tani 2 raste qe nga sepsa njera ka vdeke dhe tjetra ne koma. 

SHPËRNDAJE:
Anonymous Asked question 15/12/2022