Njerëzit që e kanë gjuhën “e gjatë” le ta “mbledhin” atë…

Gjuha e qukapikut është shumë e gjatë sepse përveç për tu ushqyer i shërben edhe për t’u mbështjellë rreth trurit dhe për ta mbrojtur atë nga tronditjet që ndodhin kur godet në pemë me sqepin e tij.

Njerëzit që e kanë gjuhën “e gjatë” le ta “mbledhin” atë para se të godasin të mos tronditin zemrat e tjerëve./natalmedia.com/

*Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts