Nëna shtylla më e fortë e një familje të shëndoshë

Nga e pamundura e bënë të mundurën.

Ajo i jep të gjitha pa as një këmbim.

Ajo duron atë që shpesh është e pamundur ta durosh.

Dhe pavarësisht shqetësimeve, lodhjes dhe dhimbjes, ajo gjithmonë përpiqet të bëjë gjithçka për familjen e saj me një buzëqeshje në fytyrë.

Nëna…

Personi tek i cili shtrihet e gjithë bukuria e botës.

Ajo mund të zëvendësojë këdo, por atë nuk mund ta zëvendësojë askush.

Nëna shtylla më e fortë e një familje të shëndosh. /natalmedia.com/

 

Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

 

SHPËRNDAJE:

Related posts