Zakonisht nënpesha fillon në vitet e hershme të jetës

Trajtimi i hershëm mund të jetë shumë më efektiv. Por nëse nuk trajtohet herët, nënpesha mund të bëhet një problem shumë serioz.
Kequshqyerja apo nënpesha që nuk mjekohet me kohë, mund të çojë deri në anoreksi dhe të shkaktojë probleme serioze shëndetësore, siç është osteoporoza, dëmtimi i veshkave dhe probleme me zemër.

Sa më shumë që zgjat ky problem, është shumë më vështirë të tejkalohet.

Me trajtim, një person nënpeshë mund të ndjehet më mirë dhe të arrijë peshë të shëndetshme dhe ideale trupore.

Nëse ju ose dikush që njihni është nënpeshë apo ka anoreksi, kërkoni ndihmë duke thirrur në numrin e telefonit +383 48 370 370 dhe merrni planin dietik nga subspecialisti i dietologjisë dhe nutricionizmit, Dr Ismail Lutolli./natalmedia.com/

 

 *Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts