SHKOLLA E GJIDHËNIES|Video 25: A DUHET TË PIJË NËNA MË SHUMË QUMSHT PËR TË SHTUAR QUMSHTIN E GJIRIT?

 

Meqenëse është jashtëzakonisht e rëndësishme që nëna të pijë lëngje të mjaftueshme gjatë ditës, përdoreni ujin para se të jeni të etura, sepse etja është një simptomë e hershme e dehidrimit. Merrni një gotë ujë ose një lëngë të freskët, lëngje natyrore të frutave dhe perimeve të shtrydhura, sa herë që ushqeni me gji fëmijën.

 

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts