SHKOLLA E GJIDHËNIES|Video 23:FOSHNJE E PËRGJUMUR. A DUHET TA ZGJOJ NGA GJUMI PËR TA USHQYER ME GJI?

Mbani mend! I porsalinduri juaj mund të jetë aq i përgjumur saqë nuk zgjohet mjaftueshëm për ushqim dhe nuk merr mjaftueshëm ushqim. Ky mund të bëhet një rreth vicioz – sa më pak të ushqehet fëmija, aq më i përgjumur bëhet sepse nuk ka energji për t’u zgjuar dhe për të kërkuar të hajë.

________________________________

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts