SHKOLLA E GJIDHËNIES| Video 22: KUR DHE SI TA NDËRROJMË GJIRIN GJATË USHQYERJES ME GJI?

Në orët e para të ditëve të para të dhënies së gjirit, ofroni fëmijës të dy gjinjtë në çdo ushqyerje me gji, madje ndërrojini të dy gjinjtë disa herë. Kjo do të sigurojë zbrazje të shpeshtë dhe të plotë të të dy gjinjve dhe në këtë mënyrë stimulim më të shpeshtë të gjirit, dhe do të siguroheni që foshnja të thithë më shumë kulloshtër dhe më vonë më shumë qumësht.

 

 

________________________________

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL 

SHPËRNDAJE:

Related posts