SHKOLLA E GJIDHËNIES| VIDEO 76: NGJYROSJA E FLOKËVE GJATË SHTATZËNISË DHE GJIDHËNIES

Gratë kanë nevojë të duken bukur dhe të rregullta, edhe në gjendje tjetër siç është shtatzënia apo gjidhënia. Lind pyetja, se deri ku lejohet të shkojnë gratë shtatzëna ose ato gjidhënëse kur bëhet fjalë për zbukurimin dhe ngjyrosjen e flokëve.

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts