SHKOLLA E GJIDHËNIES| VIDEO 71: USHQYERJA ME GJI NË SHTATZËNI

Në të ashtuquajuturat vendet e pazhvilluara nuk është e çuditshme të shohësh një grua shtatëzënë duke ushqyer me gji. Por “në pjesën tonë të zhvilluar të botës”, ka më shumë “më the e të thash” se sa fakte.

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts