SHKOLLA E GJIDHËNIES| VIDEO 68: A JU MBRON GJIDHËNIA NGA NJË SHTATZËNI TJETËR? RIKTHIMI I PERIODAVE

Ushqyerja me gji mund të ketë efekt kontraceptiv, nëse:

  • ju e ushqeni fëmijën me gji gjatë gjashtë muajve të parë.
  • e ushqeni fëmijën shpesh, mesatarisht 8-10 herë në 24 orë.
  • e ushqeni në intervale më të gjata se 6 orë midis ushqyerjeve si ditën, ashtu edhe natën.

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

 

SHPËRNDAJE:

Related posts