SHKOLLA E GJIDHËNIES| VIDEO 62: CILAT NËNA NUK LEJOHEN APO NUK MUNDEN TË USHQEJNË FËMIJËN ME GJI

Ato janë pak. Nga ana e nënës mund të përmendim sëmundje të rënda si: septicemia, insuficienca renale, eclampsia, TBC aktiv, infeksion nga HIV, hemorragji të rënda, kanceri i gjirit, lezione herpetike të gjirit, malnutricioni i rëndë, problem mendore, psikozat e rënda, marrja e lëndëve droguese, barna që kalojnë në gji e që janë të dëmshme për fëmijën, etj.

 

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts