SHKOLLA E GJIDHËNIES| VIDEO 61: CILI ËSHTË PËRDORIMI TJETËR I ÇAJRAVE GJATË GJIDHËNIES?

Bimë të ndryshme, kanë efekte të ndryshme dhe për këtë arsye përdorimi i tyre kërkon kujdes. Kur përmendim çajin për nënat gjidhënëse sigurisht që menjëherë mendojmë për ata që do të na ndihmojnë të kemi më shumë qumsht për fëmijën tonë. Megjithatë, çajrat mund të kenë edhe përdorime të tjera.

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts