SHKOLLA E GJIDHËNIES |Video 49: E USHQEJ FËMIJËN ME GJI, PËRSËRI QAN. PËRSE?

Një sheqtësim i zakonshëm i nënës mund të jetë kur fëmija i saj qan shumë. Normalisht një fëmijë qan kur diçka nuk shkon mirë,  psh. Është lagur, është i uritur, i dhemb diçka ose ka ftohtë. Ai gjithashtu mund të qajë edhe kur është vetëm, s’ka rehati ose ka frikë nga diçka. Fëmija qan edhe pa ndonjë shkak të dukshëm (për kapriço) dhë në këtë rast nëna gabimisht mund të mendojë se qumshti i saj nuk është i mjaftueshëm ose është i hollë.

 

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts