SHKOLLA E GJIDHËNIES| Video 36: SI TA PËRBALLOJ GJIDHËNIEN?

Përveç ndjenjës së mrekullueshme që ngjall te një grua lindja e një fëmije, ky akt vë përpara saj përgjegjësinë më të madhe që përgatit jeta. Përgjegjësia ndaj fëmijës tonë nuk mund të krahasohet me asgjë që na ndodh në jetë. Dhe ndërsa kujdesemi për një fëmijë, gjëja më e rëndësishme për ne është që fëmija të jetë i ngopur.

 

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts