SHKOLLA E GJIDHËNIES| Video 35: LINDJA NË SPITAL DHE GJIDHËNIA

Vendosja në gji e fëmijës, sa herë që ai ndodhet pranë, është sjellje spontane e çdo nëne.

Mjafton të ndodhet në një mjedis të ngrohtë dhe intim dhe nuk është e domosdoshme që dikush tjetër t’ia jap këtë mundësi, siç ndodhë në spital.

 

 

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts