SHKOLLA E GJIDHËNIES| Video 34: USHQYERJA ME GJI E BINJAKËVE

A mundet një nënë me binjakë t’i plotësojë menjëherë kërkesat e fëmijëve të saj?

Po. Përderisa prodhimi i qumshtit shtohet, sa më shumë të stimulohet, ajo do të arrijë të ofrojë sasinë e mjaftueshme të qumshtit. Madje ajo mund të ofrojë edhe për tre fëmijë. Por, për këtë, nëna duhet të ushqehet mirë.

 

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts