SHKOLLA E GJIDHËNIES| Video 24: ÇFARË DUHET TË (MOS) HAJË NJË NËNË GJIDHËNËSE?

 

Pothuajse të gjitha nënat gjatë gjidhënies kalojnë në dilema dhe shpeshherë kanë dyshime për atë se sa dhe çka duhet ngrënë për të qenë më të suksesshme. Ato, shpeshherë nga frika se nuk do të kenë qumësht të mjaftueshëm, hanë më tepër se sa që duhet ose dhe ju shmangen disa llojeve të ushqimit nga frika se ato do të ndikojnë negativisht në gjidhënie. Nënat, shpesh nga frika se nuk kanë mjaftueshëm qumësht gjiri, fillojnë me qumësht shtesë duke rrezikuar ose humbur tërësisht vetë procesin e gjidhënies.

 

 

________________________________

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts