SHKOLLA E GJIDHËNIES| Video 20: SA SHPESH TA USHQEJ FOSHNJEN ME GJI?

Të ushqyerit me gji me kërkesë të fëmijës do të thotë fjalë për fjalë t’i ofrosh gjirin fëmijës sa herë që ai e kërkon atë me shenja delikate ose më pak delikate. Në moshën e të porsalindurit, ndërkohë që laktacioni është ende duke u vendosur, është e dëshirueshme që fëmija të ketë 10 ushqyerje me gji në 24 orë, por jo më pak se tetë ushqyerje me gji për këtë kohë.

 

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts