SHKOLLA E GJIDHËNIES| Video 18: NJË DITË E NJË TË PORSALINDURI, GJIDHËNIA DHE NGËRÇET

Deri në fund të muajit të parë të jetës, shumica e foshnjave flenë mesatarisht 14 orë në ditë (por jo pandalur!) – disa flenë mezi 9 orë, ndërsa të tjerët e zgjasin deri në 19 orë në ditë. Pra fëmijët janë ndryshe nga njeri tjetri. Ndërsa fëmija rritet, koha që fëmija do të kalojë në një gjendje zgjimi të qetë, aktiv ose në gjumë, do të ndryshojë. Në vitin e parë ka vetëm një rregull – NUK KA RREGULLA!

 

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts