Nëse fëmija juaj fle në duart tuaja…

Shkroi: Dr Samire Ademi Lutolli

Specialiste-Gjinekologe dhe Obstetre,

Specialiste në subspecializim për infertilitet

 

 

 • Nëse e mbani fëmijën tuaj të flejë në duar, mund të mësohet me prekjen dhe afërsinë tuaj.
 • Nëse mësohet me afërsinë tuaj, mund të vazhdojë ta kërkojë atë.
 • Nëse vazhdon ta kërkojë atë, mund të qajë kur nuk mund ta ketë.
 • Nëse qan, do të duhet t’i afrohesh dhe ta ngushëllosh.
 • Nëse e ngushëlloni kur ka nevojë për këtë, do të mendojë se jeni aty për të dhe mund të mbështetet në ju.
 • Nëse mendon se je mbështetja e tij/saj, mund të presë që ju ta kuptoni kur është i/e mërzitur.
 • Nëse e kuptoni kur është i/e mërzitur, do të mësojë të kontrollojë emocionet e tij/saj.
 • Nëse mëson të kontrollojë emocionet e tij/saj, mund të jetë më e lehtë për të që të krijojë marrëdhënie të forta më vonë në jetë.
 • Nëse i bëhet e lehtë të krijojë lidhje të forta, mund të bëhet i/e kënaqur.
 • Nëse bëhet i/e kënaqur, mund të bëhet i/e vetëmjaftueshëm.
 • Nëse ai bëhet i/e vetëmjaftueshëm, mund të ndodhë që të mos keni më nevojë ta fusni në gjumë në duar./natalmedia.com/

 

*Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts