Gjinekologji

36 viewsGjinekologji
0 Comments

Prsh jam shtatzan ne muajin e 8 por kam ni lloj mpirje apo si miza pom bahen krahet dhe shpina dhe kam si ushtim ne vesh mbahet si tik tak ?

SHPËRNDAJE:
Anonim Asked question 05/02/2024